ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Чернігівські журналісти проігнорували приїзд Чечетова

09.08.2012, 05:57

Представники окремих регіональних засобів масової інформації відмовилися прийти на прес-конференцію народного депутата України Михайла Чечетова. Свою позицію журналісти сформулювали на сторінці одного з чернігівських інтернет-видань, назвавши «мовний» законопроект останньою краплею, - повідомляє Опора.

9 серпня відбулася третя прес-конференція пана Чечетова в Чернігові за останнє півріччя. Анонс цього заходу з’явився напередодні. Увечері 8 серпня в соціальної мережі «Facebook» шеф-редактор місцевого інтернет-видання «Високий Вал» розмістив таке інформаційне повідомлення: «Колеги журналісти! Завтра до Чернігова приїде "разводчік котят" Чечетов. Давати пресуху. Невже не скажемо наше дружне ПНХ? Чи хтось зібрався йти?».

Коментарі до даного посту були різнопланові.

На прохання представника Громадянської мережі ОПОРА дати коментар з цього приводу, Михайло Чечетов зашарівся, але відповів наступне: «Ця активність в соціальній мережі безпосередньо пов’язана з виборчим процесом. Ставлюся я до цього добре, адже таке волевиявлення означає, що в нашій країні є демократія».

Liked the article?
Help us be even more cool!