ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Активісти назвали вимоги, за яких знімуть блокаду NewsOne

04.12.2017, 10:25
Фото - Главком

Активісти, які заблокували 3 грудня один з в'їздів в офіс телеканалу NewsOne у Києві, пообіцяли зняти блокаду після виконання низки вимог, повідомляє DT.ua.

Учасники блокування заявили, що власник телеканалу, позафракційний народний депутат Євген Мураєв повинен “покаятися за сепаратистські висловлювання”. Також вони вимагають звільнити “найватніших” ведучих і змінити редакційну політику каналу з “ватної прокремлівської” на “патріотичну проукраїнську”.

“До тих пір поки цього не відбудеться, наша мирна акція продовжуватиметься”, - заявив активіст Олексій Середюк, додавши, що канал блокують ветерани АТО і представники різних громадських організацій.

Активісти розпалили багаття і ночували під стінами телеканалу.

Як повідомляв ІМІ, 3 грудня у Києві невідомі в балаклавах заблокували в’їзд до офісу телеканалу NewsOne мішками з піском і колючим дротом. Такі дії невідомих телеканал пов’язує з трансляцією ініційованого лідером партії “Рух нових сил” Міхеїлом Саакашвілі маршу за так званий “народний імпічмент” президента України Петра Порошенка.

Раніше у прямому ефірі політичного ток-шоу “Український формат” на телеканалі NewsOne народний депутат Євген Мураєв, який є власником каналу, відповідаючи на запитання колеги по Верховній Раді Світлани Заліщук про події Революції Гідності, назвав їх “державним переворотом”.

Liked the article?
Help us be even more cool!