ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"1+1 медіа" заявляє, що може залишитись без будівлі, та просить охорону в МВС

12.09.2017, 12:07

До 25 вересня Національний банк України (НБУ) планує відчуження будівлі ТОВ “Поділ-Нерухомість” (де розташовані офіси “1+1 медіа”) через те, що вона перебуває в якості заставного майна за процедурою рефінансування Приватбанку. Медіагрупа просить Міністерство внутрішніх справ (МВС) забезпечити охорону будівлі. Про це повідомляє “Детектор медіа” з посиланням на прес-службу “1+1 медіа”.

Як зазначає медіагрупа, наразі від ТОВ “Поділ-Нерухомість” вимагають сплатити усю суму кредиту – 4,4 млрд грн. Однак, зауважує медіагрупа, оціночна вартість будівлі, відповідно до договору іпотеки, складає 258 млн грн.

“1+1 медіа” повідомляє, що медіагрупа сплатила оренду до березня 2018 року та звернулась до НБУ з проханням прояснити ситуацію щодо подальшої оренди. Зазначено, що відповіді ще немає.

Також медіагрупа надіслала лист до МВС з проханням забезпечити охорону будівлі, “аби унеможливити протиправні силові дії з припинення роботи телецентру”.

Генеральний директор “1+1 медіа” Олександр Ткаченко називає ситуацію “черговою спробою політичного тиску” та нагадав про історію з ліцензуванням каналу “1+1”, яка сталася у грудні 2016 року.

“Ми єдиний орендар, тому нам очевидно, що дії спрямовані проти нас. Перевести весь телецентр – це питання кількох місяців. Виїхати протягом двох тижнів – фізично не можливо і це абсолютний нонсенс, враховуючи, що ще у 2013 році ми сплатили оренду до 2018 року. Ми досі не отримали відповідь від НБУ, і якщо це не політична акція, то, звичайно, НБУ мав би дати нам час до закінчення строку оренди”, - сказав Ткаченко.

Як повідомляв ІМІ, 28 серпня Печерський районний суд Києва дозволив слідчому Генеральної прокуратури здійснити огляд будівлі в Києві, де розташований холдинг “1+1 Media”, у справі про розкрадання коштів у Приватбанку.

“1+1 медіа” заявив, що у київській будівлі, яку орендує холдинг, цього року було вже кілька перевірок у банківській справі. Холдинг не виключає, що на нього спробують тиснути.

Liked the article?
Help us be even more cool!