ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналісти російського видання пройшли в НАЗК під виглядом “Детектора медіа”

12.10.2018, 13:50
Фото - dasbiber.at

Журналістка та оператор російського видання “Наша версія” пройшли в приміщення Національного агентства з питань запобігання корупції, скориставшись на вході запитом журналістки “Детектора медіа”, надісланим у відомство напередодні, повідомляє “Детектор медіа”.

Знімальна група “Нашей версії” приїхала в НАЗК й почала сперечатися з охороною, вимагаючи пропустити їх усередину. За попередньою версією, на запитання, чи домовлялися вони про зустріч із прес-службою, журналісти “Нашей версії” відповіли ствердно. Водночас в охорони був лише один документ про перепустку для журналіста – від видання “Детектор медіа”. І за цією перепусткою пропустили представників “Нашей версії”.

Помилка стала зрозумілою через кілька хвилин, коли в НАЗК у домовлений з прес-службою час приїхала журналістка “Детектора медіа” Тетяна Гордієнко. Знімальну групу “Нашей версії” вивела охорона. Прес-служба НАЗК поки з’ясовує детальні обставини інциденту.

Пізніше прес-служба Національного агентства з питань запобігання корупції у Фейсбуці заявила, що представники видання вчинили провокацію в будівлі НАЗК.

“Особи, які назвалися журналістами видання “Наша версія” близько 10 години ранку передали прес-службі НАЗК інформаційний запит, який було зареєстровано у визначеному законом порядку, – йдеться в повідомленні. – Також журналістам було надано роз’яснення про порядок отримання інтерв’ю та коментарів членів НАЗК. Ігноруючи цю інформацію, представники видання без дозволу охорони пройшли до приміщення Агентства, після чого були виведені охороною без застосування спеціальних засобів та фізичного впливу”.

Liked the article?
Help us be even more cool!