ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналіст Depo.ua заявив про погрози від представника "Батьківщини"

16.03.2018, 11:22
Іван Жеведь, фото depo.ua

Журналіст інтернет-видання Depo.ua Іван Жеведь заявив про погрози життю з боку колишнього кримського посадовця та політика, що підтримує партію "Батьківщина", Сергія Коровченка, який став фігурантом журналістського матеріалу. Про це Іван Жеведь повідомив на своїй сторінці у Фейсбук та розповів про деталі ІМІ.

Йдеться про матеріал під назвою “Іхтамнєт” у Тимошенко: В “Батьківщині” знайшовся скандальний “кримський міністр”- помічник Портнова”, який був опублікований на сайті видання 15 березня та стосується політичної діяльності Сергія Коровченка.

За словами журналіста, після виходу матеріалу політик погрожував спочатку через повідомлення у соцмережах та на телефон, але згодом зателефонував, повторивши свої погрози.

“Після виходу матеріалу мені прозвучали погрози в месенджері, смс-ками та телефоном. В нецензурній формі він мені погрожував, що я буду “наказан” і моя діяльність буде припинена тощо. Усі погрози звучали з номеру телефону, який зареєстрований на Сергія Коровченка (згідно ЄРАУ). Готую звернення у правоохоронні органи щодо погрози моєму життю і професійній діяльності”, - повідомив ІМІ Іван Жеведь .

“Вважаю ці погрози реальною та конкретною загрозою моєму життю та здоров’ю за мою професійну діяльність та громадянську позицію, тому готую відповідні звернення до правоохоронних органів”, - написав у Фейсбук журналіст.

Також журналіст опублікував скрін копії повідомлень з погрозами та з сайту асоціації адвокатів, який підтверджує, що номер, з якого відправлялися погрози, належить Коровченку.
Liked the article?
Help us be even more cool!