ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Зеленський не спілкуватиметься із журналістами під час візиту до Брюсселя – ЗМІ

04.06.2019, 15:25
Фото – detector.media

Президент України Володимир Зеленський 4–5 червня здійснить до Брюсселя перший офіційний закордонний візит на посаді. Однак план перебування глави держави не передбачає спілкування з журналістами.

Про це 4 червня повідомив кореспондент Радіо Свобода Рікард Йозвяк у Twitter, інформує “Детектор медіа”.

“Перший візит Президента України до Брюсселя, і жодної можливості для засобів масової інформації ставити запитання?” – написав журналіст.

За його словами, Володимир Зеленський не просив про пресконференцію за результатами зустрічі із президентом Європейської комісії Жан-Клодом Юнкером. Водночас після розмови з головою Європейської ради Дональдом Туском він лише зробить заяву. Крім того, зазначається, що Зеленський може не відповідати на запитання після переговорів із Генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом.

Як повідомляв ІМІ, 3 червня українські та іноземні журналісти не змогли потрапити на брифінг Президента України Володимира Зеленського, який був спочатку анонсований під будівлею Адміністрації Президента, а потім перенесений у приміщення.

3 червня новопризначена прессекретарка Президента України Юлія Мендель заявила, що брифінги для журналістів проводитимуться часто.

Liked the article?
Help us be even more cool!