ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

З видання Insider пішли всі журналісти

03.10.2018, 14:00

2 жовтня з інтернет-видання Insider, власником якого є бізнесмен Олексій Тамразов, пішла вся команда журналістів. Про це журналісти повідомили у Facebook, повідомляє “Детектор медіа”.

Зокрема, головний редактор Insider Тетяна Ніколаєнко написала, що з видання пішли всі журналісти, та зазначила, що звільнення не коментуватиме.

“Вчора був останній день моєї роботи на Insider. Всі мої пішли зі мною. Ніяких понтових заяв не буде. Як і коментарів. Скажімо так, Мері Поппінс не була рада залишати близнюків. Але вітер змінився. Тепер я буду нянчити інших близнюків. Au revoir! Дякую Oleksii Tamrazov, я була вільна робити, що хочу!” – написала вона.

Оксана Денисова також написала, що Insider покинула вся команда: “Отже, відсьогодні жоден з нас не має відношення до сайту Insider. Це рішення не пов'язане з судовими процесами проти інвестора, мотив скоріше схожий на “не зійшлися характерами”, і більше коментарів на цю тему не буде. Редакція встала і пішла далі”, – написала вона.

Журналіст Влад Красінський написав у Facebook: “Завершив епоху в Insider. Просто дякую. Це було чудово”.

Останні публікації на сайті видання датовані 1 жовтня.

Власник інтернет-видання Insider Олексій Тамразов не зміг пояснити виданню, чому з видання звільнилися всі журналісти.

“Чому вони пішли, краще запитати у тих, хто пішов. Я нікого не можу тримати проти їхньої волі”, – сказав Тамразов.

Він зазначив, що далі шукатиме нову команду: “Що далі? Далі буду шукати нових людей, які поділяють мої погляди. Якщо не знайду протягом певного часу, видання не буде працювати”.

Нагадаємо, у вересні 2018 року стало відомо, що Генеральна прокуратура України наклала арешт на внесок 8 млн грн до статутного фонду ТОВ "Всеукраїнська медіагрупа" (видання Insider), власником якої є Олексій Тамразов. Наразі бізнесмена судять за спробу дати хабар у розмірі 200 тис. доларів прокурору ГПУ Костянтину Кулику. Затриманий вважає, що його підставили.

23 серпня Печерський районний суд Києва відпустив його під заставу у 20 мільйонів гривень. 3 вересня адвокати Олексія Тамразова направили до Апеляційного суду Києва скаргу щодо запобіжного заходу у вигляді 20 млн грн застави.

Liked the article?
Help us be even more cool!