ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

З “1+1” звільнились два журналісти

13.03.2018, 12:37
Фото - "Детектор медіа"

З телеканалу “1+1” звільнилися журналісти Телевізійної служби новин Маргарита Ситник і Костянтин Коробов, повідомляє “Детектор медіа”.

Маргарита Ситник пропрацювала на телеканалі 10 років. З 2015 року вона була спеціальним кореспондентом у Польщі, а до цього чотири роки працювала спецкором у Росії.

Як повідомила журналістка виданню, з каналу вона пішла, бо “вирішила розпочати новий етап життя”. Журналістка планує відпочити, зайнятися блогерством, а потім реалізувати себе в нових проектах.

“Зараз беру тайм-аут, щоби відпочити і здійснити свої мрії подорожей – поїхати в країни, куди давно хотіла, але бракувало часу на відвідини. Звідти спробую себе у новій ролі тревел-блогера, хочу відкрити свій канал на YouTube і знімати відео з різних країн. Це буде мій творчий експеримент. А далі є кілька проектів, де мені цікаво було б працювати, і пропозицій, над якими я думаю”, – розказала журналістка.

Журналіст Костянтин Коробов про своє звільнення повідомив у Facebook.

Як повідомила виданню прес-служба “1+1 медіа”, Коробов дійсно звільнився з ТСН, проте продовжить роботу в медіагрупі.“Костянтин Коробов дійсно більше не працює в ТСН, проте продовжить свій розвиток в іншому департаменті телеканалу «1+1». Невдовзі він розпочне роботу на посаді редактора в Управлінні головного продюсера розважальних програм каналу «1+1», яке очолює Ольга Слісаренко”, – повідомила прес-служба.
Liked the article?
Help us be even more cool!