ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Юрій Стець закликав якомога швидше розслідувати підпал офісу телеканалу у Конотопі

05.04.2016, 13:22

Коментар міністра Юрія Стеця щодо підпалу «Конотопської студії телебачення» опублікував сайт Міністерства інформаційної політики (МІП).

«Коли в суспільстві придушують мовників, здійснюючи напади та протиставляючи свободі слова фізичний тиск на медіа – принципи демократії порушуються. Це, в умовах сьогодення, шкода не тільки державі, а самим собі перш за все. Разом потрібно викорінювати недоброзичливців та сепаратистів, які зараз порушили наші кордони, а не знищувати медійні ресурси, які є необхідністю для поширення українського мовлення серед громадян. Я звертаюся до правоохоронних органів з проханням якомога швидше розкрити цей злочин та не дати можливості розвитку подібних випадків надалі», - заявив Юрій Стець.

«Від себе хочу зазначити, що винні обов'язково будуть знайдені та притягнуті до відповідальності згідно Закону!», - заявив Артем Семеніхін. Нагадаємо, міський голова Конотопа (Сумська область) Артем Семеніхін повідомив, що у ніч на 1 квітня внаслідок потрапляння пляшок із запалювальною сумішшю згорів офіс «Конотопської студії телебачення» (КСТ). Він  зауважив, що КСТ - єдиний в місті Конотоп телеканал, що є «незалежним та об'єктивно висвітлює те, що відбувається в місті, області та державі і своїм сигналом покриває третину Сумської та частину Чернігівської областей».

Артем Семеніхін.

Директорка «Конотопської студії телебачення» Тетяна Голобурда пов’язує підпал офіс редакції, який стався у ніч на 1 квітня, виключно з професійною журналістською діяльністю. Вона також повідомила, що в офісі спалені дві кімнати, зокрема, вщент згорів весь апаратний комплекс та меблі.

"Детектор медіа"

Liked the article?
Help us be even more cool!