ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ведучий Олег Дейнека тимчасово відсторонений від роботи

23.12.2011, 06:08
Журналіст і ведучий програми "Гроші" ("1 +1") Олег Дейнека тимчасово відсторонений від роботи. Його  сюжет про корупцію в Хмельницькій ОДА, зокрема - про діяльність її голови Василя Ядухи не вийшов ефір. Про це повідомляється на сайті «Медіаняння».
Сьогодні прес-служба "1 +1 "надіслала відповідь редакторської групи проекту на заяву Олега:
"Програма «Гроші» приділила багато уваги діяльності Хмельницького обласного голови. Два сюжети і кілька інформаційних начиток, в результаті чого Василь Ядуха став абсолютним рекордсменом за кількістю згадувань у нашій програмі протягом року.
Вважаємо, що до оприлюднення результатів офіційного розслідування, яке проводиться Генпрокуратурою за наказом Президента, цього достатньо.  
Крім того, у парламентському комітеті зі свободи слова лежить кілька запитів з приводу серії сюжетів з Хмельницька та особисто губернатора Ядухи, які виходили в програмі «Гроші», щодо дотримання журналістських стандартів.  
Редакцією програми «Гроші» спільно з юридичним відділом прийнято рішення відкласти розробку теми до з`ясування обставин та завершення розслідування.
Відтак, редакторська група програми «Гроші» не замовляла і не планувала до новорічного ефіру ще один сюжет про Губернатора Василя Ядухи. Тому нас дуже дивує поведінка ведучого програми Олега Дейнеки, який через засоби масової інформації намагається протиснути в ефір ще один сюжет про діяльність Хмельницького губернатора.
Ми переконані, що позерство та боротьба за свободу слова – абсолютно різні явища. Оскільки подібні дії ведучого викликають сумніви в його незаангажованості, Олег Дейнека, до завершення службового розслідування, тимчасово відстороняється від ведення програми «Гроші».
Хочемо запевнити - «Гроші» продовжують пильно стежити за діяльністю Хмельницького губернатора, як і за рештою чиновників, яких підозрюємо в корупції".


 
Liked the article?
Help us be even more cool!