ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Одесі оператору Нового каналу дісталося палицею від тітушка

19.02.2014, 18:30

19 лютого в Одесі постраждав оператор Нового каналу Ігор Казанжи під час розгону активістів Євромайдану біля будівлі облдержадміністрації. Він отримав удар по нозі від тітушка. Про це Казанжи повідомив ІМІ.

За його словами, на нього напав молодик в той момент, коли він знімав на відеокамеру як тітушки б’ють протестувальників.

“Я знімав, як б’ють активістів (євромайдану - ред.). В цей момент один з нападників побачив, як я знімаю, підскочив до мене, почав вимагати касету і розмахувати палицею. Він намагався бити по камері, але я ухилявся, і отримав сильний удар по нозі”, - розповів Казанжи. Він додав, що перелому немає, але забій серйозний.

Також оператор зазначив, що під стіни ОДА, де проходила мирна акція, привезли три автобуси тітушек. “Їм міліція давала вказівку, як себе поводити. Це все зафіксовано на відео”, - розповів Казанжи.

Він також зауважив, що тітушки цілеспрямовано розбивали камери та били журналістів. Так, за його словами, розбиті камери 5 каналу та “Інтеру”, а також камери місцевих телеканалів. Також постраждали близько десяти журналістів.

Нагадаємо, 19 лютого під час розгону мирного протесту в Одесі постраждали кілька знімальних груп, а також телевізійна техніка 5-го каналу, «Інтера», «Града», Нового каналу. Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook журналіст і блогер «Телекритики» Зоя Казанжи.

Liked the article?
Help us be even more cool!