ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Одесі напали на оператора каналу "Круг" та розбили камеру

22.03.2018, 12:57
Фото - скріншот з відео ТРК "Круг"

В Одесі 21 березня невідомий чоловік у масці зробив підніжку оператору місцевого каналу “Круг” Андрію Тищенку, вирвав з рук камеру та розбив її. Про це йдеться у сюжеті каналу.

Інцидент стався під час відеозйомки журналістами процесу демонтажу паркану в Преображенському парку.

Як йдеться у сюжеті, напад на оператора стався під час розмови журналістів з підприємцем, паркан якого зносили, і співробітником мерії, які приїхали його зносити. Невідомий у масці зайшов з-за спини та збив з ніг оператора.

“Я працював, знімав відео, і ззаду мене хтось вдарив, підніжку під ноги зробили. Я впав на коліно, вирвали камеру і розбили камеру, кинули на дорогу, на асфальт”, - розповів оператор Андрій Тищенко.

За інформацією каналу, нападник встиг викинути камеру на проїжджу частину під колеса машин. Після удару камера перестала працювати, а частина відламаних деталей була роздавлена. Наздогнати нападника поліцейські не встигли.

За цим фактом оператор звернувся до Приморського відділу поліції, повідомляється на сайті Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Відеооператор звернувся із заявою про те, що під час відеозйомки процесу демонтажу паркану на вулиці Новощепний ряд невідома особа збила його з ніг, після чого вирвала з рук та пошкодила відеокамеру.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 345-1 ("Погроза або насильство щодо журналіста") Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановлюють особу, причетну до скоєння вказаного правопорушення.

В коментарі ІМІ оператор Андрій Тищенко розповів, що його вдарили раз. “Був один удар чіткий по коліну ззаду. Я упав на коліно, в цей момент в мене вихопили камеру з рук. Хто це зробив, я не знаю. Наш журналіст побачив, що камеру кинули на проїжджу частину, і кинувся її забирати”, - розповів оператор.

Журналіст Олександр Виноградов розповів, що нападника так і не вдалося впізнати, оскільки він бачив його зі спини, коли той вже кинув камеру на дорогу і почав тікати.

Фото - скріншот з відео ТРК "Круг"
 
Liked the article?
Help us be even more cool!