ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Харкові міліція побила журналіста-пікетувальника з газети "Наша жызнь"

11.08.2011, 03:11
Вчора, 10 серпня, міліція побила харківського журналіста газети "Наша жызнь" Дениса Корнева. Про це повідомляє в своєму блозі на "Українській правді" Арсен Аваков.
Як зазначається в блозі, інцидент стався в Харкові біля пам'ятника Леніну, де проходило пікетування на захист прав звільнених працівників Харківського "Горэлектротранса".Коло 23.40 вечора до пікетувальників під'їхали близько 10 працівників міліції, яких очолював начальник охорони сектора громадського порядку Володимир Чугаєвський.
За словами свідків нічного побоїща, першим під руки міліціонерам попався один з учасників акції Сергій Четверіков, якого силоміць намагалися заштовхати в машину. Потім настала черга журналіста газети "Наша жызнь" Дениса Корнева. Чугаєвський застосував до нього прийоми рукопашного бою. В результаті журналіст отримав серйозні травми і йому була викликана швидка допомога. Лікарі, що приїхали, констатували у нього чисельні удари в області грудної клітки, зсув шийних хребців і підозру на струс мозку.
Як розповів один із очевидців пікетування в коментарі ІМІ, що під час сутички Денис просто потрапив під "гарячу руку" міліціонера. Харківська міліція каже, що вони не мали ніяких претензій до Корнева, а займалися правопорядком у місті.

ІМІ
Liked the article?
Help us be even more cool!