ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Запоріжжі журналістка отримала удар в обличчя на мітингу під будівлею Нацполіції

12.06.2019, 10:00
Фото – скріншот з відео Вікторія Петрова

У Запоріжжі 4 червня журналістка місцевого видання Forpost Вікторія Петрова постраждала під час мітингу біля будівлі Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, повідомляється на сайті видання.

Акція була присвячена вимогам громадян покарати вбивць п’ятирічного Кирила Тлявова, якого застрелили поліцейські в Переяславі-Хмельницькому.

Як пише видання, журналістка постраждала випадково, отримавши удар по обличчю від представника "Національних дружин", коли вони напали на одного з активістів.

“Отже. У Запоріжжі також відбувся мітинг під управлінням МВС з приводу вбивства бухими мєнтами хлопчика Кирила. В холі сиділи екіпіровані касками, битами й щитами мудаки, готові до розгону. На останньому відео я, яка потрапила під гарячу руку нацжон. Вони напали на активіста через срачі у фейсбуці. Я стояла на шляху випадково”, – написала журналістка про інцидент на своїй сторінці у фейсбуку. До допису вона додала відео, на якому видно синець на обличчі.

У коментарі регіональний представниці ІМІ Вікторія Петрова підтвердила, що її вдарили випадково. За її словами, вона звернулася до лікаря і наразі з нею все добре. Водночас журналістка не планує звертатися до поліції та наголошує на тому, що вона вже не працює журналісткою, а на мітинг приходила як громадянка, аби висловити свою громадянську позицію.

“Мене вдарили випадково, я просто стояла поруч з місцем, де зчепилися активісти. Хто саме вдарив – не бачила. У лікарню зверталася, зі мною все в порядку. У поліцію – ні і не планую, бо, повторюся, це випадковість, і я не знаю, хто винен. Окрім цього, я вже не журналістка в принципі, а на той мітинг приходила не по роботі, а як громадянка, аби проявити громадянську позицію”, – розповіла вона.

Liked the article?
Help us be even more cool!