ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Тріполі поранили кореспондента відомої російської газети

22.08.2011, 02:17

Спеціальний кореспондент газети Известия Орхан Джемаль потрапив під обстріл в столиці Лівії Тріполі, і його госпіталізували з пораненням в ногу.

"За словами лікарів, куля потрапила в гомілку і пройшла навиліт. У пацієнта пробита кістка. Найближчим часом його прооперують. Загрози життю немає. Відновлення після операції, ймовірно, займе десять днів", - йдеться в повідомленні видання.

Нагадаємо, повстанці почали свій наступ на Тріполі ввечері 20 серпня. Сили опозиції штурмували місто як із заходу, так і зі сходу, частина їхніх сил прибула морем. В ході боїв за місто було вбито близько 1300 осіб.

У ніч на 22 серпня повстанці заявили, що контролюють все Тріполі, за винятком урядового кварталу Баб аль-Азізія, а більшість захисників лівійської столиці вже склали свою зброю. Проте вранці в понеділок в районі резиденції Муаммара Каддафі розгорнулися запеклі бої між прихильниками і противниками полковника.

Раніше ЗМІ повідомили, що син Каддафі Мохаммед, який не займався політичною діяльністю, здався повстанцям, а інший син - Сейф аль-Іслам, котрий вважався наступником полковника, захоплений повстанцями.

Кореспондент
Liked the article?
Help us be even more cool!