ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Трампа назвали безпідставним позов CNN

15.11.2018, 10:23
Фото - Reuters

У Міністерстві юстиції США вважають безпідставним позов телеканалу CNN щодо позбавлення акредитації в Білому домі їхнього репортера Джима Акости. Про це йдеться в заяві міністерства, повідомляє Радіо Свобода з посиланням на CNN.

“Президент (Дональд Трамп – ред.) та Білий дім однаковою мірою володіють широкою свободою дій для регулювання доступу до Білого дому для журналістів (та інших представників суспільства)”, – зазначили в Мін’юсті.

У заяві йдеться, що керівництво Білого дому може визначати, яких журналістів допускати на прес-конференції.

Як повідомляв ІМІ, Білий дім позбавив акредитації журналіста CNN Джима Акосту, звинувативши його в неналежній поведінці на прес-конференції президента Дональда Трампа 7 листопада.

Речниця Трампа Сара Сандерс повідомляла, що Акоста не давав іншим журналістам ставити запитання, не віддаючи співробітниці Білого дому мікрофон і застосовуючи при цьому фізичну силу. На записі з прес-конференції видно, що репортер CNN справді не віддавав співробітниці Білого дому мікрофон, проте фізично її не торкався.

Телеканал CNN подав до суду скаргу на адміністрацію президента США Дональда Трампа, вимагаючи повернути акредитацію до Білого дому своєму кореспонденту Джиму Акості.

Liked the article?
Help us be even more cool!