ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Сумах журналістці погрожують через матеріал про нелегальні заправки

24.02.2016, 12:56

У Сумах журналістці інтернет-видання “Данкор” Олені Адаменко погрожують через висвітлення роботи нелегальних заправок. Так, 23 лютого на її електронну пошту прийшов лист з погрозами, повідомляє “Данкор”.

“Вчора на пошту прийшло повідомлення: “Ну що собачка, попалася? Більше не треба писати про бензин. Він взагалі тут ні до чого, проте легко розливається і добре запалюється. Небезпечно, може бути, особливо для людей”, - написала журналістка на своїй сторінці в Фейсбуці.

При цьому вона виклала принт-скрін електронного листа.

Видання нагадує, що 23 лютого вийшов матеріал Олени Адаменко “Підпільна імперія: в Сумах за день виявили дві нелегальні заправки”, у якому йшлося про дві підпільні заправки, які, на думку редакції, “кришують” сумські правоохоронці.

Генеральний директор каналу “UA: Суми” Микола Чернотицький, де також працює Олена Адаменко, пов’язує погрози журналістці із розслідуваннями щодо нелегальних заправок. “Історія з нелегальними заправками в Сумах продовжується. Вчора на електронну скриньку журналіста каналу "UA: СУМИ" Елена Адаменко надійшли погрози”, – повідомив він “Детектор медіа”.

Він припускає, що погрози надійшли після двох сюжетів телеканалу “Під прицілом. “Ганьба сумської міліції” та “Викрили ще одну нелегальну заправку у Сумах”. Останній матеріал вийшов в ефір 23 лютого. Сьогодні, 24 лютого, має вийти ще один сюжет на цю тему.

За його словами, Олена Адаменко звернулася із заявою про погрози в СБУ.

Liked the article?
Help us be even more cool!