ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У США евакуювали редакцію CNN через повідомлення про бомбу

07.12.2018, 11:28
Фото - edition.cnn.com

У Нью-Йорку (США) після повідомлення про бомбу евакуювали офіс телеканалу CNN і весь комплекс Time Warner Center, у якому він розташований. Про це повідомляє LB.ua з посиланням на CNN.

Згідно з повідомленням, евакуація почалася після повідомлення про п'ять вибухових пристроїв на території 55-поверхового комплексу.

У CNN додали, що для безпеки довелося перервати прямий ефір, після тривожного дзвінка у студіях спрацювала сигналізація про евакуацію, співробітники організовано і без паніки покинули будівлю. Багато хто залишився чекати на результати перевірки неподалік центру.

У результаті інциденту ніхто не постраждав, поліція і рятувальники обстежили будівлю, але не виявили нічого підозрілого.

Співробітники телеканалу зазначають, що “почали звикати” до екстреної евакуації в будівлі, оскільки це не перший такий інцидент.

Як повідомляв ІМІ, 24 жовтня у поштовому відділі центру Time Warner Center у Нью-Йорку, де розташований офіс CNN, знайшли пристрій, схожий на вибухівку. Співробітників будівлі евакуювали.

Під час обшуку центрального офісу телеканалу CNN в посилці, яка надійшла, було знайдено вибуховий пристрій, а також конверт з білим порошком.

25 жовтня у Нью-Йорку (США) вдруге евакуювали через підозрілі пакети співробітників торгового центру Time Warner, де розташована редакція телеканалу CNN.

Посилки з вибуховими пристроями були також надіслані колишньому президенту США Бараку Обамі, екс-держсекретареві Гілларі Клінтон та колишньому генпрокурору США Еріку Холдеру, американському мільярдеру Джорджу Соросу.

26 жовтня американська поліція затримала у Флориді 56-річного Сесара Сайока, якого підозрюють у причетності до масового розсилання посилок із вибухонебезпечною речовиною.

Liked the article?
Help us be even more cool!