ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У справі зниклого Климентьєва немає жодного підозрюваного

15.03.2012, 01:39
Слідчі органи МВС досі не мають підозрюваних у справі зниклого головного редактора харківської газети «Новий стиль» Василя Климентьєва.

Про це 14 березня на прес-конференції в Києві повідомив начальник Головного слідчого управління МВС України Василь Фаринник, передає УНІАН.

«Група, яка була створена, працює і зараз. Щось нового сказати із того, що було сказано, на жаль, не можна. Підозрюваних як таких у нас зараз немає», - сказав він.

За словами Фаринника, «особи, які можуть бути причетні до вбивства Климентьєва, відпрацьовуються, в тому числі в Росії». «На сьогоднішній день таких підстав, щоб говорити, що злочин розкритий, на жаль, немає», - підсумував він.

Нагадаємо, головний редактор газети «Новий стиль» В.Климентьєв зник у серпні 2010 року. Встановлено, що 11 серпня він виїхав з дому з невідомим чоловіком на автомобілі «БМВ» у невідомому напрямку. Дзержинський райвідділ міліції Харкова порушив кримінальну справу за статтею «навмисне вбивство» за фактом зникнення редактора.

17 серпня міліція Харківської області повідомила, що у човні, який плавав на Печенізькому водосховищі, було знайдено мобільний телефон Климентьева, однак тодішній міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов заявив, що знайдений телефон не належить зниклому, його власністю є лише сім-карта.

20 січня 2011 р. Фаринник повідомив, що міліція оголосила у розшук людину, яка була разом із харківським журналістом Климентьєвим у день його зникнення.

У грудні 2011 року прокурор Харківської області заявив, що у справі Климентьєва з’явилася інформація, яка може допомогти розкрити злочин.

Газета «Новий стиль» займається розслідуваннями на правову тематику

 
Liked the article?
Help us be even more cool!