ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Слов'янську невідомі намагалися зірвати ефір Громадського ТБ Донбасу про Євромайдан

22.11.2016, 12:28

Редакція Громадського ТБ Донбасу заявляє, що 21 листопада невідомі у Слов'янську (Донецька область) спробували зірвати спецефір, присвячений Дню гідності і свободи. Про це йдеться у заяві редакції, повідомляє “Новини Донбасу”.

Як йдеться у заяві, протягом півторагодинного ефіру журналісти включали по скайпу в студії в Слов'янську учасників донецького Євромайдану, обговорювали його причини і наслідки.

“Якщо в ефірі була одна атмосфера, то ви навіть не уявляєте, що відбувалося за лаштунками. Спочатку, рівно за 5 хвилин до початку спецефіру, в будівлі, де знаходиться студія, вимкнувся інтернет. Причому зв'язок зник у всьому будинку, а не тільки в нашій редакції”, - йдеться у заяві.

Увечері у студію прийшли невідомі чоловіки, які вимагали пояснити, що відбувається в редакції і “чим зараз зайняті журналісти”.

“Тим самим, невідомі зірвали спецефір. Але незважаючи на це, ми продовжували працювати… Редакція встановлює особи чоловіків і причини події”, - повідомляє редакція каналу.

Проте зранку сьогодні, 22 листопада, у студію, де знаходиться канал, знову прийшли невідомі чоловіки, “які чекали наших журналістів”, а о 10 годині залишили будівлю.

“Редакція Громадського телебачення Донбасу з тривогою ставиться до події. Ми вважаємо неприпустимим навіть мінімальний тиск на незалежних журналістів не тільки в День гідності і свободи, а й в будь-який інший час”, - йдеться у заяві.

У коментарі ІМІ головний редактор Громадського ТБ Донбасу Олексій Мацука уточнив, що наразі редакція встановлює, хто перешкоджав ефіру, і поки що в поліцію з цього приводу не зверталися.

Фото - Фейсбук Громадського ТБ Донбасу

Liked the article?
Help us be even more cool!