ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Росії слідчі прийшли з обшуком у псковську редакцію "Еха Москви"

06.02.2019, 16:45
Фото - АБН

У Пскові (Росія) слідчі прийшли з обшуком до місцевої редакції “Ехо Москви”. Про це повідомив головний редактор радіостанції у Пскові Максим Костіков, повідомляє “Ехо Москви”.

Згідно з повідомленням, трохи раніше слідчі дії почалися у квартирі журналіста псковської редакції радіостанції Світлани Прокоп'євої.

За словами Костікова, проти неї порушено кримінальну справу “про виправдання тероризму”, яка пов'язана з публікацією у виданні “Псковська стрічка новин” її статті. Стаття присвячена теракту біля будівлі архангельського відділення Федеральної служби безпеки.

Раніше Роскомнагляд виніс попередження “Еху Москви у Пскові” за “виправдання тероризму” в програмі “Хвилинка просвітлення”. Під час ефіру журналістка Світлана Прокоп'єва заявила, що держава “сама виховала” покоління громадян, які борються з нею. Як приклад вона навела вибух біля будівлі Архангельського ФСБ, який влаштував 17-річний студент. За цитування передачі попередження також отримала “Псковська стрічка новин”, повідомляла “Новая газета”.

Liked the article?
Help us be even more cool!