ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Рівному завершили розслідування ДТП, в якій загинув оператор та травмувалася журналістка

12.12.2018, 10:53
Фото - rv.npu.gov.ua

Рівненська поліція закінчила досудове розслідування у кримінальному провадженні та скерувала до прокуратури обвинувальний акт щодо підозрюваного у смертельній ДТП у Рівному, під час якої загинув відеооператор і постраждала журналістка. Про це повідомляється на сайті Нацполіції в Рівненській області.  

“41-річному жителю обласного центру повідомили про підозру у вчиненому кримінальному правопорушенні. За результатами проведених слідчих дій та дев’яти експертиз слідчі закінчили досудове розслідування і сьогодні, 11 грудня, скерували обвинувальний акт для погодження у прокуратуру”, – йдеться в повідомленні.

Санкція інкримінованої підозрюваному статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Під час досудового розслідування слідчі встановили, що 1 червня водій автомобіля Renault Megane, рухаючись у крайній правій смузі, здійснив маневр розвороту ліворуч і зіткнувся з автобусом Setra сполучення Київ - Львів, який рухався в лівій смузі руху в попутному напрямку.

Унаслідок ДТП загинув 30-річний житель Рівного, пасажир Renault. Крім того, травми дістали пасажирка легковика, його водій та ще одна пасажирка автобуса.

Як повідомляв ІМІ, 1 червня у Рівному внаслідок ДТП загинув оператор агенції журналістських розслідувань “Четверта влада” Валерій Мартинюк, журналістка Анна Калаур травмувалася.

За цим фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Liked the article?
Help us be even more cool!