ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Полтаві під час етапу конкурсу на керівника та заступника управління освіти перешкоджали журналістам

15.08.2019, 10:01
Сергій Рекотов (у центрі). Фото – zmist.pl.ua

У будівлі Полтавської міської ради 14 серпня під час етапу конкурсу на посади керівника та заступника управління освіти голова екзаменаційної комісії перешкоджав журналістам, повідомляє "Зміст".

Як зазначає видання, дата конкурсу не була відома до 13 серпня. Її повідомив на своїй fb-сторінці депутат Олександр Глазов.

Пізніше секретар міської ради Олександр Шамота на особистій сторінці підтвердив, що конкурс відбудеться 14 серпня о 8:00. Він закликав усіх охочих прийти на письмовий іспит і переконатись, що відбір прозорий і відкритий.

Однак Сергій Рекотов (СДП), який головував на іспиті, не узгодив із Олександром Шамотою регламент засідання, адже не допустив одного з журналістів висвітлювати інформацію та всіляко перешкоджав іншим представникам преси бути присутніми на прозорому конкурсі.

Після іспиту претендентка на посаду Людмила Бойченко сказала, що не вірить у прозорість конкурсу:

"Зараз члени комісії у присутності камер могли б перевірити відповіді, запросити нас в аудиторію і оголосити результати конкурсу. Коли я була головою на відборі директорів шкіл, то я зробила саме так. Тоді усе було прозоро і відкрито".

Зі свого боку нова заступниця міського голови з гуманітарних питань Світлана Нестуля зазначила, що комісія діяла згідно з наявним положенням про відбір.

Liked the article?
Help us be even more cool!