ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Полтаві гендиректор ОДТРК з ножовими пораненнями потрапив до реанімації. ОНОВЛЕНО

28.04.2016, 12:49

У Полтаві генеральний директор обласної телекомпанії "Лтава" (Полтавська філія НТКУ) Євген Лопушинський потрапив до реанімації в Полтавській районній лікарні з двома ножовими пораненнями в області серця, - повідомляє інтернет-видання "Полтавщина".

За попередньою інформацією, це була спроба самогубства. За словами лікарів, стан Лопушинського стабільно важкий. Натомість інформаційне агентство "Полтава" повідомляє, що Євген мав конфлікт із одним із заступників. 

Інформація уточнюється регіональним представником ІМІ у Полтаві. Зокрема, Анатолій Мішин, директор творчого об’єднання телепрограм, сказав, що про ситуацію нічого не знає: "Знаю, що він зараз у лікарні, і йому мають робити операцію на серці. А щодо версії про самогубство, то вперше чую".

Регіональна представниця ІМІ Надія Труш побувала у лікарні, де поспілкувалася із головним лікарем Полтавської ЦРЛ Олегом Мехедьком. Він сказав:

– Сталося проникаюче поранення грудної клітини. Це означає, інородне тіло зайшло в грудну клітину. Життєво-важливі органи не задіяні. Стан відносно задовільний, він до нас потрапив у свідомості, всі життєво-важливі параметри трималися. Провели операцію, тиск, пульс - все було в нормі. Зараз він знаходиться у відділенні реанімації, проходить нормальний післяопераційний період. 

Відео сайту "Коло": 

За даними, опублікованими прес-службою Нацполіції в Полтавській області, вирішується питання про внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 12 Кримінального кодексу України (доведення до самогубства). Поранення сталося вранці 28 квітня, вдома у Євгена Лопушинського. 

Народний депутат Сергій Каплін, обраний по округу №144 від Полтавщини, коментуючи повідомлення у себе на сторінці "Фейсбук", написав: "Знаю, що у нього були неодноразові конфлікти з місцевими функціонерами партій і кандидатами. Докладемо зусиль, аби все було належним чином розслідувано". 

Також свою думку висловив голова НТКУ Зураб Аласанія: "І в мене є підстави думати, що те, що трапилося, стало наслідком довгих, складних та помилкових відносин Євгена з місцевою владою". 

У Мінінформполітики відреагували на цю подію, припустивши можливий напад на Лопушинського: "Міністерство інформаційної політики України вважає неприпустимою ситуацію щодо можливого нападу на директора телеканалу «Лтава» Євгена Лопушинського та очікує термінового розслідування цього нападу від МВС та Національної поліції України."

Нагадаємо, учора, 27 квітня, у Полтаві депутат міськради Сергій Чередніченко (БПП Солідарність) погрожував фізичною розправою журналісту Сергію Нагорному. 

ІМІ 

На фото: Євген Лопушинський

Liked the article?
Help us be even more cool!