ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Миколаєві депутат міськради порадив журналісту прибрати з репортажу відзнятий скандал

15.05.2018, 14:31
Фото - скріншот з відео НікВесті

Депутат Миколаївської міської ради (фракція “Опозиційний блок”) Ігор Копійка радив журналісту інтернет-видання "НікВесті" Івану Казорі прибрати з репортажу скандал між членами робочої групи з розробки програми поводження з безпритульними тваринами, який зняв на відео журналіст.

Як повідомляє НікВесті, сьогодні, 15 травня, під час засідання робочої групи між двома її учасницями спалахнув конфлікт через різне бачення вирішення проблеми безпритульних собак у Миколаєві. Після чого одна з учасниць конфлікту звернулася до кореспондента НікВесті з проханням видалити відео з їх сваркою, оскільки, на її думку, це не стосується роботи робочої групи.

Підтримав прохання також і депутат Ігор Копійка, який попросив кореспондента припинити знімати те, що відбувається, і не публікувати це відео.

“Будь ласка, виключіть його з репортажу. Якщо ви дозволите собі... Не треба брати камеру, вимкніть! Я вам просто приклад наводжу, це не робота робочої групи, це взаємини двох фізичних осіб. Вони розмовляли не про роботу робочої групи. Будь ласка, не провокуйте мене! Якщо ви прийшли робити репортаж про роботу робочої групи, то, будь ласка, робіть репортаж про роботу, а не про якісь речі. Обговорювалося питання не собак. Це взаємини між певними фізичними особами. Не провокуйте, у вас цього не вийде! Не треба нічого робити, щоб був якийсь скандал! Вам цікаво скандалити або вирішити проблему? Якщо ви як преса берете участь у тому, щоб вирішити проблему як преса і донести людям, що дійсно працює робоча група, що виконавча і законодавча влада хоче вирішити цю проблему, то, будь ласка, доносьте! Для того щоб було менше інформаційних приводів і якоїсь агресії. Якщо ви своїми репортажами будете роз'єднувати суспільство, то тоді нам з вами не по дорозі. Задумайтесь над тим, що таке засоби масової інформації”, - сказав Ігор Копійка.

Як пише видання, однопартійця підтримала депутатка Лариса Веселовська, яка зазначила, що представники миколаївських ЗМІ працюють не на благо містян та перетворюються в жовтеньку пресу.

“У нас останнім часом преса, яка присутня на депутатських комісіях та засіданнях, набуває форму жовтенької преси. Я вам це можу сказати. У нас преса замість того, щоб висвітлювати дійсно важливі питання, вони починають висвітлювати дуже гострі питання. Виходить, що з нашої всієї преси - жовтенька преса”, - сказала Веселовська.

Liked the article?
Help us be even more cool!