ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Москві журналіста "Настоящего времени" затримали в прямому ефірі

07.05.2018, 13:12
Фото - скріншот з відео Радіо Свобода

Журналіста “Настоящего времени” (спільний проект Радіо Свобода та “Голосу Америки”) Олексія Александрова із застосуванням сили затримали поліцейські в Москві 5 травня під час висвітлення акції проти президента Володимира Путіна, повідомляє Радіо Свобода.

Александров звернув увагу на особливу жорсткість правоохоронних органів під час цієї акції протесту, порівнюючи з іншими акціями, організованими опозиціонером Олексієм Навальним.

У Росії по всій країні відбулися акції напередодні інавгурації президента Володимира Путіна на четвертий термін. За даними російського незалежного правозахисного медіа-проекту “ОВД-Інфо”, загалом затримали близько 1 тисячі 230 людей. У столиці Москві число затриманих на акції, що не була погоджена владою, сягнуло 592 осіб, у другому місті Росії Санкт-Петербурзі говорять про 112 затриманих.

Як повідомляв ІМІ, у Москві 5 травня під час акції протесту в Москві постраждав спеціальний кореспондент DW Михайло Комадовський, якому співробітник поліції завдав удар кийком по голові.

Liked the article?
Help us be even more cool!