ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Криму невідомі пошкодили замок у дверях квартири, в якій проживає кореспондент Радіо Свобода

01.03.2018, 10:29
Антон Наумлюк, фото - Станіслав Юрченко / Радіо Свобода

У кримській квартирі, де під час відряджень до анексованого півострова зупиняється позаштатний кореспондент російської служби Радіо Свобода Антон Наумлюк, невідомі залили клеєм замок вхідних дверей. Технік, який прибув на місце, запевнив, що це зробили навмисно, повідомляє Радіо Свобода.

Сам журналіст припускає, що дії невідомих можуть бути пов’язані з його професійною діяльністю на півострові.

“Цілком можливо, що це своєрідна акція залякування з боку співробітників місцевого Центру з протидії екстремізму, яким навряд чи подобається об’єктивне висвітлення їхньої діяльності щодо кримськотатарських і проукраїнських активістів на півострові”, – прокоментував Наумлюк.

Він зазначив, що останніми днями активно висвітлював приїзд учасників Pussy Riot, які влаштували акцію на підтримку засудженого українського режисера, кримчанина Олега Сенцова.

Як зазначає видання, після анексії в Криму фактична російська влада практикує масові обшуки у незалежних журналістів, громадських активістів, активістів кримськотатарського Національного руху, членів Меджлісу кримськотатарського народу, а також кримських мусульман, підозрюваних у зв’язках із забороненою в Росії організацією “Хізб ут-Тахрір”.

Liked the article?
Help us be even more cool!