ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві вулицю Ілліча пропонують перейменувати на В'ячеслава Веремія

15.06.2015, 11:26

У Києві пропонують вулицю Ілліча у Дарницькому районі перейменувати на честь Героя Небесної Сотні, загиблого журналіста В’ячеслава Веремія. Громадське обговорення про перейменування вулиці триває на сайті Київської міської держадміністрації (КМДА).

Долучитися до обговорення можна авторизувавшися, використовуючи свій e-mail та пароль (кнопка “Вхід”). Якщо ж не має паролю для авторизації - потрібно зареєструватися на сайті (кнопка “Реєстрація”).

Триватиме громадське обговорення до 10 серпня 2015 року.

Нагадаємо, КМДА має намір перейменувати 122 вулиці міста на виконання закону, яким було засуджено комуністичний та нацистський тоталітарні режими.

Як повідомляв ІМІ, журналіст газети “Вєсті” В'ячеслав Веремій був жорстоко побитий тітушками і отримав смертельне вогнепальне поранення в ніч з 18 на 19 лютого на перехресті вулиць Володимирської та Великої Житомирської. Один з убивць вистрілив журналісту в спину (звинувачують Джалала Алієва - ред.). Слава помер у лікарні швидкої допомоги. Одним із нападників виявився 41-річний спортсмен Юрій Крисін, який був затриманий міліцією.

21 листопада 2014 року Петро Порошенко присвоїв звання Героя України Славі Веремію.

Liked the article?
Help us be even more cool!