ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві невідомі викуповують усі примірники «Українського Тижня»

07.09.2012, 06:14
У Києві зі столичних кіосків «Преса» та точок продажу періодики біля станцій метрополітену невідомі молоді люди викуповують усі примірники №36 часопису «Український Тиждень», повідомляє видання.
Номер потрапив до реалізаторів вранці 7 вересня 2012 року. Досить скоро біля місць продажу преси почали з’являтися молоді люди, які жодним чином не представлялися, але свідомо скуповували усі наявні в кіосках та на ятках примірники №36 «Українського Тижня».
Дехто з них повертався знову, можливо для того, щоб проконтролювати, чи не надійшли нові журнали у продаж, пише видання.
У №36 «Українського Тижня» розміщені матеріали, що критично оцінюють ситуацію на вітчизняному медіа-ринку і розповідають про маніпуляції, до яких вдаються власники українських ЗМІ. В номері також  розміщено репортаж із Всесвітнього газетного конгресу під заголовком «Як зганьбити країну» і багато інших актуальних матеріалів на суспільно політичну тематику.
Деякі матеріали «Українського Тижня» вже викладені на сайті Тиждень.ua, зокрема стаття Самійла Ворса «Хто створив маніпулятивну систему ЗМІ?». Решта матеріалів журналу з’явиться на сайті традиційно протягом тижня.
 
Liked the article?
Help us be even more cool!