ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Житомирі член виборчкому був у стані алкогольного сп’яніння 2-ї степені

13.02.2012, 06:30
Під час засідання окружної виборчої комісії (ОВК) напередодні дострокових виборів до Житомирської обласної ради заступник голови комісії  А. Мельничук був у стані алкогольного сп’яніння  2-ї степені.

Про це Інститут масової інформації  (ІМІ) повідомила журналістка «Газети по-українськи» Олена Галагуза.

«Після засідання, постраждало двоє журналістів від газети «Свобода», які  намагалися зняти на камеру конфлікт між членами комісії та представниками ВО "Свобода". Коли кореспонденти викликали міліцію і взяли у відділок міліції Мельничука, судово-медичною експертизою було  встановлено у нього 2-гу степінь сп’яніння. Юристка виборчкому Лещенко також була у нетверезому стані, але їхати у відділок відмовилася», -  повідомила ІМІ Олена Галагуза.

Інцидент трапився, коли кандидат від ВО «Свобода» Сидір Кізін прийшов на засідання окружної виборчої комісії  з рішенням апеляційного суду, який зобов’язав її представників  зареєструвати 38 офіційних спостерігачів-свободівців.
 
Як повідомив в коментарі ІМІ позаштатний кореспондент газети «Свобода» Олександр Аронець: «Представники комісії  за 10 хвилин проголосували про відмову законному рішенні суду. Далі членам виборчому не сподобалася присутність журналістів у залі і юрист комісії Лещенко, побачивши, що я роблю відео-зйомку на мобільний і намагаюся додзвонитися в міліцію, почала видирати в мене телефон та дала ляпаса по обличчю».

За його словами, далі до сутички приєднався представник комісії від ПР А. Мельничук та став ламати камеру ще одного позаштатного кореспондента газети «Свобода» Прохору Антоненку.
 
«Ми викликали міліцію, яка прибула за 30 хвилин і написали заяву про перешкоджання у  виконанні  професійних обов’язків, а також неправомірних дій представників ОВК», -  повідомила в коментарі ІМІ  Галагуза.

Сьогодні, 12 лютого,  у Червоноармійському районі Житомирської області відбуваються дострокові вибори у обласну раду по 41 мажоритарному округу.

ІМІ
Liked the article?
Help us be even more cool!