ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Хмельницькому журналістці вибили з рук фотоапарата

01.02.2018, 13:29
На фото - вхід в обласну філармонію перед концертом, фото - "Є"

31 січня у Хмельницькому невідома жінка перешкоджала кореспондентці місцевого інтернет-видання “Є” Наталі Гарматюк вести відеозйомку і вибила їй з рук фотоапарат. Про це Наталя повідомила ІМІ.

Інцидент стався біля обласної філармонії, де виступав переможець “Голосу країни 2017” протоієрей Олександр Клименко, на концерт якого зібралося багато прихильників.

“Я знімала, як саме відбувалися події біля чорного входу в філармонію. Там було дуже багато людей, поліція, один одного штовхали, кричали. В цей момент до мене підійшла жінка, я не знаю, хто вона, почала вимагати від мене пояснити, чому я знімаю, для чого. Я їй пояснила, вона сказала, що ми брешемо, перекручуємо факти, і в цей момент вибила в мене з рук фотоапарата”, - розповіла Наталя.

За словами кореспондентки, фотоапарат впав на асфальт, але не розбився.

“Він не розбився, але він впав на асфальт, відкрилися всі клапани, повилітало з нього трохи. Я його склала і розпочала кричати, що вона перешкоджає моїй діяльності, і в цей момент жінка зникла між людьми, бо людей було багато”, - зазначила Гарматюк.

Вона також розповіла, що тримала в руках журналістське посвідчення, але не впевнена, що нападниця його бачила, “бо було темно, а  там не освітлюється”.

Заяву до поліції журналістка не писатиме.

Liked the article?
Help us be even more cool!