ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Харкові тітушки напали на колону євромайданівців. Фотокору 1+1 розбили камеру

25.01.2014, 20:36

25 січня у Харкові молодики в спортивних костюмах напали на колону євромайданівців. Унаслідок інциденту одному журналісту розбили голову, фотографу “1+1” знищили камеру, повідомляє сайт 057.ua.

Як пише видання, сьогодні о 16:00 активісти харківського євромайдану розпочали ходу з національними прапорами України від пам'ятника Воїну-визволителю на проспекті Леніна до пам'ятника Шевченку. Протягом всієї акції мітингувальників супроводжувала група з близько 100 тітушок.

“Вже на проспекті Правди, біля університету Каразіна агресивні молоді люди в спортивних костюмах напали на колону. У євромайданівців полетіли сніжки, шматки льоду і петарди. Одному журналісту розбили голову, фотографу “1+1” знищили камеру”, - написало видання.

Міліція оперативно відреагувала на провокацію та припинила масове побоїще.

Як вдалося з‘ясувати ІМІ, фотограф 1+1, якому знищили камеру, виявився Сергій Алексєєв. ІМІ він повідомив, що на нього напав молодик у спортивному одязі. Він вдарив по камері і розбив її. Сам Алексєєв не постраждав.

“Він розбив мені фотоапарат. І в момент удару роздався крик: “Бийте камери!”, цілеспрямовано. Я фізично не постраждав”, - розповів Алексєєв.

За словами Алексєєва, голову розбили фотографу-фрілансеру Антону Авіжасу, але він був не при виконанні професійних обов'язків.

Фото - Ліга

Liked the article?
Help us be even more cool!