ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Донецьку вимкнули всі загальнонаціональні та місцеві канали

29.04.2014, 11:04

28 квітня увечері сепаратисти, які захопили донецький телецентр, вимкнули всі українські загальнонаціональні та місцеві канали в Донецьку. Про це повідомляє у Twitter інтернет-видання «Новости Донбасса», а також пишуть читачі «Телекритики».

За різними повідомленнями з Донецька, замість ICTV мовить ТВЦ, замість Донецької ОДТРК (27 канал) - «Россия 24», замість К1, Першого національного і телеканалу «Донбас» - «Первый канал», замість 5-го каналу - «Россия 2» або СТС, також «Россию 2» включено на вільній частоті.

Також повідомляється про вимкнення українських телеканалів у кабельних мережах. За даними «Новостей Донбасса», у мережі «Волі» немає 5-го каналу, 27-го тощо, а замість них - СТС, ТВЦ, «Россия 24». А оператори «Надежда» і «Мир» вимкнули 5 канал, «1+1», Перший національний та низку другорядних, а також телеканал «Донбас», із сітки мовлення зник місцевий «Юніон».

Раніше стало відомо, що невідомі озброєні люди відключили на Донбасі цифрове мовлення українських телеканалів, а також аналоговий ефір Першого національного та 5-го каналу. «Цим займалися не місцеві фахівці. Загарбники привезли з собою не українських фахівців та обладнання для прийому російських каналів і подальшої передачі в ефір», - розповіли джерела.

Liked the article?
Help us be even more cool!