ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Донецьку протестувальники побили журналістів "Першого ділового" і "УРА-Інформ.Донбас”

03.03.2014, 12:47

2 березня у Донецьку на мітингу проти нової української влади протестувальники побили журналістів телеканалу "Перший діловий" і сайту "УРА-Інформ.Донбас”, повідомляє “Інтерфакс- Україна”.

Як розповіла головний редактор сайту “УРА-Інформ.Донбас” Ганна Хрипункова, близько 300 чоловік, присутніх на площі ім. Леніна під російськими прапорами, жваво обговорювали політичні події. Але, коли на площі з'явилися журналісти, їх назвали провокаторами і звинуватили в неправдивому висвітленні того, що відбувається.

“Першим вдарили журналіста “УРА-Інформ.Донбас” Олександра Перемота. У нього намагалися відібрати фотоапарат і вимагали видалити фотографії, які були ним зроблені сьогодні, 2 березня. Після того, як його відвели в сторону організатори мітингу, які намагалися захистити нашого кореспондента, сталася сутичка протестуючих з журналістами з "Першого ділового" ??Павлом Степаненко та Сергієм Вольським. Міліція намагалася розборонити протестуючих, однак результатів її діяльності не було видно. Побиття припинилося лише тоді, коли самі мітингувальники та організатори мітингу відвели журналістів у бік подалі від натовпу", - повідомила Хрипункова.

За її словами, присутні на мітингу міліціонери проігнорували прохання журналістів взяти заяви про напад. Журналісти написали заяви у міськвідділі міліції про побиття і перешкоджання журналістській діяльності.

Відео - "Ура-Інформ.Донбас"

Liked the article?
Help us be even more cool!