ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Донецьку на євромайдані 21 січня напали на журналістку "Газети по-українськи"

28.01.2014, 12:56

21 січня у Донецьку на євромайдані, де збирала своїх прихильників Партія регіонів, голова Донецького обласного товариства вірмен Гагік Агавелян напав на кореспондента "Газети по-українськи" Тетяну Заровну, повідомляється на сайті видання.

Агавелян вибивав у журналістки з рук фотокамеру, наступав на ноги і штовхав жінку.

Як пише видання, після втручання працівників міліції Заровна підійшла безпосередньо до місця проведення провладного мітингу і почала вести фото-і відеофіксацію акції. У цей момент в голову Заровної полетіли яйця. А після цього - шматки льоду. На щоці є гематома. Після цього журналістку оточили агресивні прихильники ПР, діями яких керував Агавелян. Вони кричали образи відразу в 4 мегафони в голову жінки, називаючи її провокатором. Міліція відтіснила прихильників влади і дозволила Заровній благополучно піти з місця проведення мітингу.

“Я впевнена, що за все відповідає Агавелян. Це він зараз на замовлення ПР поставляє в Донецьк титушек. В понеділок (20 січня - ред.) біля пам'ятника Шевченка, де до недавнього часу збирався наш Донецький Євромайдан, мені вдалося зняти підозрілу людину з предметом, схожим на пістолет. Агавелян - це людина, про яку в Горлівці кажуть, що він один місцевого кримінального авторитета. Вважаю, що владою в Донецьку санкціонована розправа над інакомислячими. Не випадково, партійні функціонери ПР організували на місці нашого Євромайдану свої акції. І вже на завтра на 12.00 біля пам'ятника Шевченку вони оголосили свій мітинг, знаючи, що патріоти в цей день і в цьому місці планують збір своїх однодумців в честь Дня Соборності”, - розповіла журналіст.

Як пише видання, Заровна так само є активістом донецького євромайдану і висвітлює пов'язані з ним події.

Liked the article?
Help us be even more cool!