ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Донецьку чиновник образився на журналіста і подає в суд

14.02.2012, 06:12
Начальник управління освіти Донецької міськради Валентин Лактіонов подає в суд на журналіста, який написав матеріал про тендерні закупівлі продуктів харчування для шкільних їдалень за завищеними цінами.

Хоча першими розкрили цю тему журналісти порталу «Донецьк.Коментарі», саме до них чиновник претензій немає: всю інформацію журналісти отримували законним шляхом (запитами і коментарями), - про це ІМІ розповів керівник порталу «Донецьк.Коментарі» Олександ Міщенко.

За його словами, на основі матеріалу "Донецкие «рябчики» для школьных столовых" районна прокуратура розпочала перевірку управління освіти Донецької міськради, про що повідомила редакцію.

Наприкінці січня 2011 року «Донецьк.Коментарі» написало, що управління освіти Донецької міськради через тендери закупило для шкіл картоплю по 6,60 грн за кілограм, у той час, як ринкова ціна її складала 2-3 грн за кг.

На думку Лактіонова, в донецьких ЗМІ піднялася хвиля "істерії і провокацій" у зв'язку з цим матеріалом.

"Один шановний або, напевно, нешановний автор написав. Я просив його ознайомитися з цим питанням. Він не побажав ознайомитися. Не бажає - значить, будемо з'ясовувати в суді, чому він використовує моє прізвище", - заявив Лактіонов.

Прізвище журналіста чиновник називати відмовився. У свою чергу, донецькі журналісти здогадуються про кого саме йде мова, але називати ім’я колеги не вважають етичним.
 
ІМІ
 
Liked the article?
Help us be even more cool!