ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Дніпропетровську тітушка розбив камеру оператору 11 каналу

29.01.2014, 14:41

26 січня у Дніпропетровську під час масових заворушень під облдержадміністрацією тітушка розбив камеру оператору 11 телеканалу Сергію Гончару. Про це в коментарі ІМІ повідомив керівник групи програми “Новини” 11 каналу Павло Федосов.

За його словами, камеру оператору розбили в той момент, коли він знімав тітушек, які знаходилися у дворі ОДА. Сам Гончар не постраждав.

“Нам було пошкоджену камеру, оператору Сергію Гончару. Сам він не постраждав, бо вони били палицею з-під паркану прямо в камеру. У нас все зафіксовано. Документи передано до Кіровського райвідділу внутрішніх справ”, - розповів Федосов.

“Справа у тому, що у дворі обладміністрації, він обнесений парканом, там стояли тітушки, погрожували і так далі. Він (Сергій Гончар - ред.) підійшов, щоб зняти це, там якраз не було ніяких дій активних. Він підійшов, піднявся на паркан такий великий десь два метри, щоб зняти і тут палкою, він побачив, що знизу сидів цей тітушка з жовтою стрічкою на руці - палкою чи держаком від лопати вдарив просто в камеру”, - зазначив Федосов.

За його словами, камера частково вийшла з ладу, але її потрібно ремонтувати.

Liked the article?
Help us be even more cool!