ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Черкасах судитимуть міліціонера, який мовчки дивився, як його підлеглі б’ють журналіста

05.02.2015, 16:02

Прокуратура Черкаської області направила до суду обвинувальний акт стосовно одного із керівників батальйону патрульної служби за службову недбалість під час проведення акцій протесту у Черкасах 20 лютого 2014 року, внаслідок чого міліціонери побили журналіста Ігоря Єфімова. Про це повідомляється на сайті прокуратури.

Як повідомляють в прокуратурі, слідчим відділом обласної прокуратури завершено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт стосовно одного із керівників батальйону патрульної служби обласної міліції за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 367 КК України (службова недбалість).

Слідством встановлено, що вказаний посадовець внаслідок неналежного виконання своїх службових обов’язків не припинив дії підлеглих працівників міліції, які 20 лютого 2014 року поблизу Золотоніської дамби, перевищуючи свої службові повноваження, застосували фізичне насильство та спецзасоби до активістів і журналіста Ігоря Єфімова.

Як повідомляв ІМІ, 20 лютого 2014 року у Черкасах під час штурму “Беркутом” черкащан на блок-пості біля дамби фотографу газети “Вечірні Черкаси” Ігорю Єфімову беркутівці побили та розбили голову. Журналіст був у жилеті «Преса», із бейджем і фотокамерою. Того дня на дамбі він виконував редакційне завдання, а силовики перешкоджали йому у цьому.

На фото - Ігор Єфімов, якому розбили голову

Liked the article?
Help us be even more cool!