ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Черкасах журналісту Валентину Чернявському погрожували зброєю, а фотографу Ігорю Єфімову проломили голову

20.02.2014, 21:08

20 лютого у Черкасах під час штурму “Беркутом” черкащан на блок-пості біля дамби, журналісту Черкаської ОДТРК "Рось" Валентину Чернявському беркутівці погрожували зброєю. А фотографу газети “Вечірні Черкаси” Ігорю Єфімову проломили голову. Про це в коментарі ІМІ повідомив Чернявський.

За його словами, черкащани намагалися на в’їзді з дамби у місті блокувати мікроавтобус із силовиками й тітушками. Коли беркутівці почали атакувати черкащан, то стріляли у людей з автоматів Калашникова та помпової зброї. Коли побачили його, то почали в нього цілитись зброєю. 

“На дамбі, коли “Беркут” побіг, в них були помпи, калаші. Вони почали цілитися в мене. Я був в жилеті з написом “Преса”.  Я кричу їм: “Преса!”, “Преса!”. Мат пішов, і вони побігли на людей”, - розповів Чернявський, додавши, що він цілий і не поранений.

Водночас, повідомив Чернявський, під час цих подій постраждав фотограф газети “Вечірні Черкаси” Ігор Єфімов. Йому проломили голову. Хто це зробив Чернявський точно сказати не зміг, зазначивши, що там були і “Беркут”, і солдати внутрішніх військ.

“Я стояв спереді, а він (Єфімов - ред.) позаду. Знаю, що йому проломили голову. Він весь у крові пішов”, - сказав Чернявський. Пізніше у Фейсбук він написа, що Єфімов збирається у лікарню, у нього "пробили голову і обличчя в гематомі".

Інтернет-видання “Про головне” повідомляє, що Єфімову розбив голову беркутівець.

“Наразі журналіст в лікарні.  Обличчя в гематомі”, - пише видання. 

“Я йшов уздовж дамби у жилеті «Преса», із бейджем і фотокамерою. У цей час із свого автобуса почали вискакувати міліціонери і бігти до блок-посту. Вони всі бігли повз мене і били мене. Я упав, кричав їм, що я - журналіст. Вони це чули, і перепитавши: «Так ти преса?», били ще дужче”, - розповів Ігор Єфімов, пишуть “Вечірні Черкаси”.

На фото - Ігор Єфімов

Фото - з Вконтакте Єфімова

Liked the article?
Help us be even more cool!