ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ТРК «Круг» відключили ще два кабельні оператори

26.10.2011, 01:27
Одеську кабельну ТРК «Круг» відключили ще два кабельні оператори - «Сана-плюс» та «Реноме». Про це йдеться у повідомленні телекомпанії.
Таким чином, тепер компанія повністю відсутня в кабельних мережах Одеси, повідомляє Телекритика.
 Нагадаємо, ще 21 жовтня компанія «Сана-плюс» листом повідомила ТРК «Круг» про те, що в отриманій нещодавно з Національної ради з питань телебачення і радіомовлення переоформленій ліцензії у програмній концепції відсутня ТРК «Круг». Ліцензія «Сани-плюс» була переоформлена в червні 2011 року. Тоді ж ліцензію переоформила і компанія «Реноме ТВ». У переліку каналів, які надаються у складі програмної послуги, ТРК «Круг» також відсутня.
 

Раніше, 18 жовтня в кабельних мережах одеських операторів «Чорне море» і «Бриз» зник сигнал кабельної ТРК «Круг». Причиною стало те, що оператор радіорелейного зв'язку «ЦТБ Одеса» вивів з експлуатації власне обладнання і припинив доставку сигналу ТРК «Круг» до головних станцій кабельних операторів.

 

Згодом телекомпанія «Чорне море» заявила про готовність транслювати телеканал «Круг» абонентам, якщо отримає сигнал.

 Канал розцінює дії свого оператора радіорелейного зв'язку «ЦТБ Одеса» як саботаж з метою «догодити одеському міському голові Олексію Костусєву і вимкнути єдиний у місті опозиційний канал».
 

Із приводу вимкнення сигналу колектив ТРК «Круг» звернувся до голови Одеської облдержадміністрації Едуарда Матвійчука, президента України Віктора Януковича, генерального прокурора Віктора Пшонки, голови Антимонопольного комітету Василя Цушка, а також до низки посольств, міжнародних правозахисних організацій, профспілок і об'єднань журналістів з проханням втрутитися в ситуацію.

 
 
Liked the article?
Help us be even more cool!