ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Трамп заявив, що The New York Times має просити у нього пробачення на колінах

23.04.2019, 16:02
Фото - Главком

Президент США Дональд Трамп звинуватив американське видання The New York Times у перекручуванні матеріалів про нього, назвавши газету “ворогом народу” та заявивши, що вона має просити у нього пробачення на колінах. Про це він написав 23 квітня у серії повідомлень у Твіттер, повідомляє Укрінформ.

“Цікаво, чи проситиме The New York Times вибачення у мене вдруге, як це було після виборів 2016 року? Втім, цього разу вибачення мають бути набагато більшими й кращими. Їм доведеться стати на коліна й просити прощення - вони дійсно є ворогами народу!”, - наголосив глава Білого дому.

У ще одному дописі він уточнив, що має на увазі публікації Пола Кругмана, “який втратив довіру, як і сама NYT, з його фальшивими і дуже неточними описами про мене”. У цьому зв'язку Трамп назвав журналіста “одержимим ненавистю” й “тупим”. Зокрема, Трампа обурило те, що журналіст попереджав про падіння ринку за президентства Трампа. “Але показники лише зростають”, - підкреслив президент США.

Водночас, Дональд Трамп у черговий раз висловив захват телеканалом Fox News, який всіляко підтримує політику й вихваляє нинішнього президента. “Програма “Фокс та друзі” – це найкраще з ранкових політичних шоу на телебаченні. Вона по праву має вищі рейтинги”, - написав Трамп.

Liked the article?
Help us be even more cool!