ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суспільне запустило сайт "UA: Спорт"

21.05.2019, 14:14
Фото - suspilne.media

Суспільний мовник запустив 21 травня нову цифрову платформу "UA:Спорт", повідомляється на сайті "UA: Суспільне мовлення".

На сайті "UA:Спорт" відтепер можна буде дивитися трансляції міжнародних спортивних змагань з різних ракурсів, у HD-якості й без перерви на рекламу.

Як зазначає Суспільний мовник, відвідувачі сайту матимуть змогу користуватися надзвичайно зручною функцією: дивитися одночасно два змагання або переглядати записані трансляції.

Крім трансляцій спортивних подій, на цифровій платформі Суспільного глядачі побачать розклад наступних трансляцій та останні новини зі світу спорту, які також відображатимуться на однойменній фейсбук-сторінці сайту "UA:Спорт".

Першою спортивною подією, яка транслюватиметься на платформі наживо, стане чемпіонат світу з футболу серед юнацьких збірних U-20 (Польща), який проходитиме з 23 травня по 15 червня.

Футбольні матчі коментуватимуть відомі футбольні коментатори Дмитро Джулай і Денис Босянок, спортивні коментатори Суспільного – Вадим Шевякін та Владислав Шалота, а також коментатор Суспільного радіо Вадим Власенко.

Liked the article?
Help us be even more cool!