ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Супрун звинуватила газету Тимошенко у поширенні брехні про вакцини

06.12.2018, 10:26
Фото - facebook.com/ulanasuprun

Виконувачка обов’язків міністра охорони здоров’я Уляна Супрун заявила, що газета “Київське слово” Юлії Тимошенко оприлюднила у своїй статті неправдиві твердження про вакцинацію. Про це Супрун написала на своїй сторінці у Фейсбуку 5 грудня, повідомляє Інтерфакс-Україна.

“Тема вакцинації в Україні не перестає бути в центрі брудних маніпуляцій. Напередодні передвиборчої кампанії брехні, міфів та перекручувань, на жаль, стає тільки більше. Автори та творці видання “Київське слово” - передвиборчого бюлетеня Юлії Тимошенко - у випуску від 18 листопада розповсюджують відверту брехню та антинаукові твердження про вакцини у матеріалі “Які наслідки може мати вакцинація?” - написала вона.

Зокрема, Супрун спростувала декілька таких тверджень: Україна закуповує вакцини із закінченим терміном придатності; МОЗ закуповує препарати, що заборонені у Європі та США; в Україні використовують моновалентну вакцину проти кору.

За її словами, Україна закуповує тільки ті вакцини, які ефективно і широко використовуються в інших країнах світу й відповідають найвищим стандартам якості.

“Ці відверті нісенітниці підривають довіру до вакцинації в країні та загрожують національній безпеці громадян. Зберігайте спокій, робіть щеплення, поширюйте правду та в жодному разі не толеруйте будь-які спроби підірвати довіру до вакцинації в країні”, - підкреслила вона.

Liked the article?
Help us be even more cool!