ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд випустив з СІЗО трьох підозрюваних у побитті Чорновол

13.02.2014, 10:48

12 лютого Печерський райсуд Києва змінив запобіжний захід з утримання під арештом на особисте зобов'язання для трьох підозрюваних у нападі на журналістку Тетяну Чорновол - Андрія Насіковського, Олександра Котенка й Олександра Храмцова. Про це повідомив адвокат Котенка Олексій Назаренко.

"Звільнили Насіковського, Храмцова й Котенка Олександра. Четвертий і п'ятий (підозрювані) залишилися, а шостого етапують. По-старому це називалося "під підписку про невиїзд", а по новому УПК - під особисте зобов'язання", - повідомив він.

При цьому адвокат уточнив, що справу ще не передано в суд і за нею ще будуть проводитися слідчі дії.

В ефірі "Громадського ТБ" Назаренко разом зі своїм колегою Іваном Владиновим зазначили, що інформація про те, що Насіковського нібито взяв на поруки депутат "Батьківщини" Володимир Полочанінов, не відповідає дійсності.

Нагадаємо, у ніч на 25 грудня зловмисники жорстоко побили Тетяну Чорновол.

Міліція порушила за фактом побиття Чорновол кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

26 грудня кримінальне провадження щодо нападу на Тетяну Чорновол додатково кваліфіковано за ч. 2 статті 121 КК України – нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

За даними міліції, вона їхала у власному автомобілі і її "підрізало" інше авто. Невідомі витягли журналістку і побили, після чого автомобіль скинули в кювет.

ГПУ завершила слідство у справі Тетяни Чорновол, і вважає, що на неї напали з хуліганських мотивів.

Українська правда, Українські новини.

Liked the article?
Help us be even more cool!