ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд відмовив податківцю у задоволенні позову стосовно Коцаби

31.01.2013, 02:49

Сьогодні, 31 січня 2013 року, в Івано-Франківську відбулось судове засідання за позовною заявою керівника територіального підрозділу внутрішньої безпеки Державної податкової служби Василя Строїча про захист честі, гідності і ділової репутації проти журналіста Руслана Коцаби. Суд відмовив податківцю у задоволенні позову проти журналіста, повідомляє інтернет-видання “Paralleli”.

Як і першого разу, позивач на судове засідання не з’явився. Він надіслав до суду листа, в якому попросив провести засідання без нього. Руслан Коцаба погодився на цю пропозицію.

Після перерви суд прийняв рішення відмовити у задоволенні позову Василя Строїча проти Руслана Коцаби.

Нагадаємо, 23 січня 2013 року у міському суді Івано-Франківська відбулося судове засідання за позовною заявою керівника підрозділу внутрішньої безпеки Івано-Франківської Державної податкової служби Василя Строїча про захист честі, гідності і ділової репутації. Причина позову - розповсюдження журналістом Русланом Коцабою в інтернет-мережі вироку Івано-Франківського міського суду, в якому йшлося про колишню судимість Строїча за статтею 194 ККУ.

Як стверджує Руслан Коцаба, проведене ним журналістське розслідування свідчить, що суд першої інстанції 13 років тому встановив і довів факт підробляння трудової книжки та військового квитка позивача записом про буцім-то службу в армії. Саме це підроблення дало, на думку Руслана Коцаби, старт стрімкій кар’єрі податківця.

Проте 23 січня Строїч не з'явився на судове слухання у справі за його позовом проти журналіста Руслана Коцаби, а засідання було перенесене на 31 січня.

Liked the article?
Help us be even more cool!