ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд відхилив позов Гриценка проти телеканалу "UA:Суми"

22.02.2019, 15:08
Фото - скріншот з відео UA:Суми

20 лютого Зарічний районний суд міста Суми відмовив у задоволенні позову представникам штабу кандидата в Президенти України Анатолія Гриценка щодо недостовірної інформації в сюжеті новин на каналі “UA:Суми”, повідомляє “UA: Суспільне мовлення”.

Суд встановив відсутність будь-яких порушень із боку “UA:Суми” щодо надання достовірної, повної, об’єктивної інформації та відмовив в задоволенні позовних вимог в повному обсязі.

Гриценко подав до суду через сюжет новин від 14 лютого під назвою “Суми відвідав кандидат на пост Президента України Анатолій Гриценко”, зокрема згадки про антикорупційні розслідування, наведені з посиланням на інформацію від громадського руху “Чесно”.

Політик звинуватив телеканал у порушенні встановленого законом України “Про вибори Президента України” порядку діяльності ЗМІ під час виборчого процесу. Штаб кандидата вимагав визнати інформацію, яку озвучили в ефірі телеканалу недостовірною та спростувати її, а дії суспільної телерадіокомпанії визнати протиправними й стягнути 2 350 грн.

Рішення суду може бути оскаржене впродовж двох днів.

Liked the article?
Help us be even more cool!