ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд у справі В'ячеслава Волка не відбувся через відсутність обвинуваченого

10.12.2018, 16:43
Фото - 1kr.ua

Судове слухання у справі пораненого оператора “Першого Криворізького” В’ячеслава Волка, призначене на 10 грудня, не відбулося через відсутність обвинуваченого Ігоря Петренка та його адвокатів, повідомляє “Перший Криворізький”.

На слухання у справі Волка до Саксаганського райсуду Кривого Рогу (Дніпропетровська область) з'явилася тільки потерпіла сторона і представники засобів масової інформації.

Суддя Світлана Хоминич повідомила, що адвокат обвинуваченого Умрихин повідомив суд про те, що стан обвинуваченого погіршився. Як пише видання, це може бути пов'язано з травмою, отриманою ним під час ДТП улітку.

Адвокат потерпілого Максим Гореліков повідомив про можливий допит свого підзахисного.

“Ми маємо намір клопотати про допит В'ячеслава Волка. До 28 грудня він перебуває в Запоріжжі на реабілітації”, - повідомив журналістам після засідання захисник інтересів В'ячеслава Максим Гореліков.

Він пояснив, що це можна зробити і по відеоконференції. Як зазначає видання, суду залишилося допитати одного свідка і досліджувати матеріали справи.

Наступне слухання суддя призначила на 10:30 21 грудня.

Як повідомляв ІМІ, 23 листопада 2018 року Саксаганський райсуд Кривого Рогу (Дніпропетровська область) відмовив у взятті під варту інструктора Ігоря Петренка, обвинуваченого в пораненні на військових навчаннях журналіста В’ячеслава Волка.

Суд у справі щодо пораненого на військових навчаннях у Кривому Розі телеоператора В’ячеслава Волка триває вже рік. У вересні 2018 року засідання суду відтермінували через стан здоров’я обвинуваченого інструктора. Тоді стало відомо, що він потрапив у ДТП, був травмований і перебував у лікарні.

У серпні 2018 року Апеляційний суд Кривого Рогу поновив закриту прокуратурою справу щодо журналіста В’ячеслава Волка за фактом службового недбальства військових. Таким чином суд задовольнив скаргу адвоката родини журналіста.

9 листопада 2017 року в Кривому Розі розпочався судовий розгляд щодо інструктора зі стрільби Ігоря Петренка, який під час військових навчань тяжко поранив оператора “Першого Криворізького В’ячеслава Волка. Прокуратура вважає, що підсудний стріляв навмисно в оператора.

6 липня 2017 року в Кривому Розі оператор міського інтернет-ресурсу “Перший Криворізький” В’ячеслав Волк дістав вогнепальне поранення в шию під час військових навчань.

Liked the article?
Help us be even more cool!