ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд у Бердянську розгляне справу про побиття журналіста ТРК “Юг”

15.05.2018, 13:29

17 травня Бердянський міськрайонний суд Запорізької області розгляне справу про побиття журналіста ТРК “Юг” Володимира Дьоміна місцевим активістом 2 березня у приміщенні “Бердянськводоканалу”. Про це повідомляється на сайті Судової влади України.

Судове засідання в справі за обвинуваченням громадянина О. в умисному заподіянні журналісту тілесних ушкоджень призначено на 13 годину.

“Громадянин О. обвинувачується в тому, що 02 березня 2018 року приблизно об 11:20 годині в цеху комунального підприємства “Бердянськводоканал” Бердянської міської ради, по вул. Софіївська, 111, в м. Бердянську, діючи умисно, усвідомлюючи, що потерпілий Д. є журналістом та здійснює законну професійну діяльність, наніс йому удар долонею правої руки по обличчю зліва, спричинивши потерпілому легкі тілесні ушкодження, що спричинили короткочасний розлад здоров’я”, - повідомляє Судова влада.

Як повідомляв ІМІ, 2 березня в Бердянську (Запорізька область) один з активістів вдарив у голову журналіста ТРК “Юг” Володимира Дьоміна, який виконував професійну діяльність і вів у цей час відеозйомку.

Liked the article?
Help us be even more cool!