ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд у Бердянську розгляне справу про побиття журналіста ТРК "Юг"

18.03.2019, 16:01

14 травня в Бердянському міськрайонному суді Запорізької області відбудеться засідання в справі за обвинуваченням у спричиненні умисного легкого тілесного ушкодження та в умисному заподіянні журналісту тілесних ушкоджень у зв’язку зі здійсненням ним законної професійної діяльності.

Про це повідомляється на сайті судової влади України.

Справа розглядається суддею Кошевою О.А. Засідання призначено на 10:00.

Пошук в ЄДРСР судових рішень за вказаним провадженням можна здійснити за номером 310/2886/18.

“Громадянин О. обвинувачується в тому, що 27 лютого 2018 року приблизно об 11:30, знаходячись в приміщенні виконавчого комітету Бердянської міської ради Запорізької області, діючи умисно, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин до потерпілого Ч., штовхнув його грудьми та плечем в груди та одразу наніс йому один удар кулаком лівої руки в живіт справа, чим спричинив йому легке тілесне ушкодження”,  - йдеться в повідомленні на сайті судової влади.

Крім того, громадянин О. обвинувачується в тому, що 2 березня 2018 року приблизно об 11:20 у цеху комунального підприємства “Бердянськводоканал” Бердянської міської ради, на вул. Софіївська, 111, діючи умисно та усвідомлюючи, що потерпілий Д. є журналістом і виконує законну професійну діяльність, завдав йому удару долонею правої руки по обличчю зліва, спричинивши потерпілому легкі тілесні ушкодження, що призвели до короткочасного розладу здоров’я.

Як повідомляв ІМІ, 2 березня 2018 року у Бердянську (Запорізька область) один з активістів вдарив у голову журналіста ТРК “Юг” Володимира Дьоміна, який виконував професійну діяльність і вів у цей час відеозйомку.

Liked the article?
Help us be even more cool!