ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд розгляне справу замаху на життя головного редактора "Експресу"

07.03.2012, 03:48
Постанову міліції про відмову у порушенні кримінальної справи за фактом замаху на життя головного редактора «Експресу» Ігоря Починка та фактами незаконного стеження за ним визнано незаконною.
 

Про це повідомляє газета «Експрес» посилаючись на документ, який надійшов сьогодні у редакцію газети.

Рішення ухвалила судова колегія у кримінальних справах Апеляційного суду Львівської області у складі Волинец М. М. – головуючий, Ревер В. В., Артюх К. В.

Справу відправлено на новий розгляд до суду першої інстанції.

Крім того, колегія винесла окрему ухвалу щодо факту грубого порушення Пустомитівським районним судом строків розгляду справи, який тривав 1 рік та 7,5 місяців, тоді як закон вимагає розгляду цієї справи протягом 10 днів.

Головний редактор «Експресу» звернувся в міліцію заявою у розпал конфлікту із колишнім прокурором Львівщини Олексієм Баганцем та бізнес-партнерами теперішнього губернатора, одіозними депутатами Дубневичами. Переслідування редактора розпочалося після серії журналістських розлідувань, у яких фігурували зазначені особи. У подальшому, вони програли суди у всіх інстанціях, домагаючись визнати оприлюднені у газеті «Експрес» факти недостовірними.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!